Carryline -kuljettimet Carryline logo

Carryline - kuljettimet ja komponentit: ”mihin suuntaan haluatkaan tavaran liikkuvan”

Carryline-kuljettimilla otat helposti kaikki tilat haltuun itse osista räätälöiden tai valmiiksi kootuista moduleista. Ketjut 24-220mm leveänä, hihnakuljettimet ja Intralox-kuljettimet mittojen mukaan. Kuljetinnopeudet 80m/min asti.

Kestävä

Carryline kuljettimien nivelketjut kulkevat runkoon asennetuilla liukulistoilla. Huollontarve on vähäistä ja korroosiota ei esiinny, eikä voiteluaineita tarvita - toimitilat pysyvät puhtaina.

Joustava

Carryline on erittäin joustava kuljetinjärjestelmä, joka koostuu useista helposti koottavista kuljetinkomponenteista. Vain tarpeesi ja mielikuvituksesi voivat asettaa rajoja sille, minkälaisia rakenteita voit saada aikaan osia yhdistelemällä. Myös antistaattisena.

Helppo ja nopea

Carryline kuljetin kootaan ja asennetaan käyttämällä yksinkertaisia käsikäyttöisiä työkaluja, eikä se vaadi hitsausta. Asennusaika on tämän vuoksi erittäin lyhyt - säästät arvokasta tuotantoaikaa ja asennuskulut ovat alhaisemmat kuin muiden järjestelmien käyttöönotossa.

Perusmodulit

Alu-kuljettimet

alumiinikuljettimet

RST-kuljettimet

rst-kuljettimet

Sovellukset

Spiraali

spiraali spiraali

Carryline Spiraali on edullinen, turvallinen ja hiljainen jatkuvatoiminen kuljetin vertikaalisiirtoihin tai tuotebufferiksi. Saatavissa ketjuleveyksillä 83, 140 tai 220mm.

Hihnakuljetin

hihna

Hihnakuljettimet Carryline komponenteista, Alu ja RST –versiot.

Intralox-kuljetin

intralox

Carryline on myös Intralox partneri – teemme räätälöityjä kuljettimia tilauksesta. Meiltä saat myös Intralox-varaosat ja komponentit edullisesti.

Puristava/kurjenkaula

puristava

Sivusta puristavalla kuljettimella tuotteet liikkuvat pystysuunnassa kerrosten välillä tai käytävän yli, tilantarve erittäin pieni.

Twister

twister

Twister kuljettimella saat tuotteen käännettyä ilman erilisiä toimilaitteita turvallisesti ja nopeasti.

Hillclimber

hillclimber

Erikokoisten ja -muotoisten tuotteiden jyrkät nostot/laskut yhdellä ja samalla kuljettimella.

Kysy tarjous

Lisätietoa valmistajan sivuilta: www.carryline.com

» Carryline tuoteluettelot

» Carryline 3D-mallit

» Carryline videot (Youtube)

» Tee simulaatio kuljettimesta (FlashPlayer):

cs