Intralox-varaosat

Meiltä saat Intralox-varaosat, Scanbelt-matot ja Unichain tuotteet nopeasti ja edullisesti.

KYSY TARJOUS!

Lähetä sähköpostilla mahdollisimman tarkat tiedot koneen osaluettelosta tai valokuvia ja mittoja kuljettimesta ja siinä käytetystä Intralox-tuotteesta; näin varmistamme, että malli, mitoitus ja materiaalit ovat oikein. Intraloxin valikoima on niin laaja, että oikean varaosan löytäminen on joskus haastavaa.

Intralox 3 1000x421
Intralox kuljetin 1000x600

Veto- ja taittorattaat

Intralox osat

Intraloxin varaosat toimitetaan selkeästi merkattuina, materiaalit, mallikoodit, kappalemäärät helpottavat tuotannon ylläpidossa, osat ovat nopeasti löydettävissä tarpeen tullen. Varaosat toimitetaan tarpeen mukaan jopa yksittäiskappaleina.

Kolat ja laidat

Intralox varaosa

Intralox valikoimasta löytyy jatkuvasti uusia tuotteita, joista voidaan löytää korvaava malli vanhaankin kuljettimeen, jos kunnossapidon haasteena on esimerkiksi kestävyys tai likaantuminen. Kysy vaihtoehtoja!

Moduulihihnat

Intralox matot

Käytettyjen osien materiaalien tunnistaminen on usein vaikeaa, mutta seuraavilla tunnusmerkeillä voidaan usein tehdä riittävän luotettava arvio: jos materiaali on painavaa ja se uppoaa veteen = POM (ts Acetal tai PolyAcetal); jos kelluu, PP tai PE, nämä voidaan erottaa toisistaan kynnellä raapaisemalla, PolyEteeniin tulee helposti naarmu, PolyPropeeniin ei.

Rolltechnic
Rolltechnic
Rolltechnic